Results 1 to 7 of 7

Thread: Signature Bug

  1. #1

    Signature Bug

    My personal signature doesn't seem to be showing up in any of my posts. Whenever I enter a thread, it shows the page loading eternally like it's trying to process the sig, but the image never pops up.

    I'm too lazy to re-upload it or anything, so fixing this issue for me would be ideal.
    "MASTER OF THE FRONTIER"

  2. #2
    Heavenly Demon Young Master's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Dressrosa
    Posts
    725
    Rep Power
    29
    Gamer IDs

    Steam ID: ItzAPILLOWPET


    This?

  3. #3
    "MASTER OF THE FRONTIER"

  4. #4
    Do you see any of these?

    V



    Attached Images Attached Images

  5. #5
    I am Me. Electrorocket's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    The Electrorocket Estate
    Posts
    489
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    24
    Gamer IDs

    PSN ID: Electrocket2 Steam ID: Electrorocket2
    I don't see any bugs anywhere.

    I would claw them playfully but to death if there were bugs on my screen.

    "This is Adolf Reinhart." - Narrator for Terra Formars
    My Youtube Channel

  6. #6
    Quote Originally Posted by Zoro View Post
    Do you see any of these?

    V



    Aye, but why the f*ck is "UchihaSasuke" part of the link name?
    "MASTER OF THE FRONTIER"

  7. #7
    Quote Originally Posted by Madara View Post
    Aye, but why the f*ck is "UchihaSasuke" part of the link name?
    Because I re-uploaded the signature on my photobucket account after changing the image's file format.

    I did not want it to be included myself.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •